Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Соснівський суд взяв під варту підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на бабусю в під’їзді будинку у Черкасах

26 липня 2019, 10:57

25 липня 2019 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси застосував відносно 35-річного місцевого жителя, підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров'я особи, яка зазнала нападу), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідством було встановлено, що підозрюваний, який раніше вже неодноразово був засуджений та має не зняту та не погашену судимість, перебуваючи в під’їзді будинку у м. Черкаси, завдав з-за спини одного удару невстановленим предметом в затильну частину голови 82-річної потерпілої, внаслідок чого, остання отримала тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми голови, струсу головного мозку, забою м’яких тканин голови. Після чого підозрюваний, продовжуючи свої злочинні дії, вирвав із рук бабусі сумку, в якій знаходилися грошові кошти в сумі 1900 гривень та гаманець з пенсійним посвідченням на ім’я потерпілої.

Оскільки підозрюваному інкримінується діяння, що має ознаки кримінального правопорушення із застосуванням насильства, слідчий суддя застосував відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 За повідомленням прес-служби суду