Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про особливості судочинства в Україні та Туреччині дізнались відвідувачі Червоноградського міського суду

25 липня 2019, 16:05

     25 липня 2019 року  в.о. прес-секретаря Червоноградського міського суду Львівської області - помічник судді  Уляна Терех провела екскурсію судом у формі квесту для учнів  Червоноградської школи лідерства та бізнесу ESLB. 

     Участь у заході приймала також волонтерка  Міжнародної молодіжної організації  AIESEC  Сіла Полат, студентка  юридичного факультету Ozyegin University у м. Стамбул. Дівчина також розповіла про суди та особливості  судочинства Туреччини.

      Учні  виконували  завдання на юридичну тему і  в результаті їх виконання  дізнавались  про  наступний етап.  Таким чином    діти  побачили шлях, який проходить заява з моменту надходження до суду  і до винесення  рішення.  

    Працівники суду  демонстрували та роз’яснювали учням  як відбувається реєстрація документу в системі документообігу суду, заведення справи,  проведення автоматизованого розподілу для визначення головуючого судді, призначення справи,  виклик учасників, організація судового процесу,  підготовка проектів судових рішень та розгляд справи суддею.

    Усі учасники активно, пізнавально і весело провели час, і одночасно покращили знання з англійської мови завдяки  спілкуванню з  гостею із Туреччини.

 

За повідомленням прес-служби суду