Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лубенський міськрайонний суд переїхав у нове приміщення

29 вересня 2009, 10:28

 

Лубенський міськрайонний суд переїхав у нове приміщення

 

29 вересня 2009 року у м. Лубни, Полтавської області відбулася церемонія урочистого відкриття нового приміщення Лубенського міськрайонного суду.

Донині судді працювали у 2-х пристосованих приміщеннях, зокрема, по вул. Леніна, 35 та  вул. Карла Лібкнехта, 5.

Наразі, Лубенською міською радою прийнято рішення про передачу приміщення для розміщення суду за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 16.

Територіальним управлінням державної судової адміністрації у Полтавській області відремонтовано виділене приміщення загальною площею 984,8 кв.м.

Під час відкриття відремонтованого приміщення Голова Державної судової адміністрації України Іван Балаклицький відзначив, що переселення  суду в приміщення, котре відповідає всім вимогам часу та європейським стандартам є спільним доробком місцевої влади, Державної судової адміністрації України та територіального управління ДСА у Полтавській області. Відрадно, - наголосив Іван Балаклицький, - що незважаючи на недофінансування та обмеження видатків судовій владі ми змогли сьогодні зібратися у маленькому мальовничому місті Лубни, де відкриваємо нове приміщення міськрайонного суду. Голова Державної судової адміністрації України побажав колективу суду «нових звершень на новому робочому місці».

Як відомо, Указом Президента України від 15 березня 2004 року ліквідовано Лубенський міський суд та  Лубенський районний суд Полтавської області, натомість створено Лубенський міськрайонний суд у складі 8 суддів.