Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки та 8 місяців позбавлення волі за приховування злочину та зберігання наркотичних речовин – вирок Овідіопольського районного суду  

18 липня 2019, 10:17

Овідіопольський районний суд Одеської області розглянув кримінальне провадження у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 396(приховування злочину)  та частиною другою статті 309езаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України і призначив остаточне показання обвинуваченому Д. у вигляді 3 (три) роки 8 (вісім) місяців позбавлення волі.

Довідково: громадянин обвинувачується в тому, що 19.01.2017 знаходячись в підвальному приміщенні, розташованого на території домоволодіння в с. Новоградківка, Овідіопольського району, Одеської області став свідком того, що особа стосовно якої  матеріали були виділені в окреме провадження  на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин умисно, наніс один удар долонею руки по обличчю та рукою зжатою в кулак по голові П. Від удару П. упав на підлогу і особа, відносно якої виділені матеріали в окреме провадження продовжував наносити удари ногами по голові, шиї та обличчі П. В подальшому, Д., особи відносно яких матеріали виділені в окреме провадження, перенесли П. до вантажного автомобіля, на якому направилися до центру с. Новоградківка, де вивантажили тіло П., який подавав ознаки життя біля металево – бетонного містка, розташованого в с. Новоградківка. В подальшому Д., умисно, заздалегідь не обіцявши особі, відносно якої виділені матеріали в окреме провадження, приховали скоєний ним тяжкий злочин, з метою  переховування і уникнення ним кримінальної відповідальності, з місця скоєння злочину зник і не повідомив правоохоронні органи про скоєний злочин.

Крім того, в ході обшуку домоволодіння розташованого в с. Новоградківка за місцем проживання Д. в присутності двох понятих, працівниками Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області виявлено та вилучено речовина  рослинного походження, яка виявлена під сидінням дивану в підвалі, яка вилучена та поміщена в спеціальний пакет, є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабісом. Маса канабісу в висушеному стані становить 28,89 г.

Головуючий судя – Кириченко П.Л.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/4109/17.

 

За повідомленням прес-служби суду