Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей Восьмого ААС для майбутніх правників  

11 липня 2019, 15:34

9 липня 2019 року у Восьмому ААС побували студенти юридичних факультетів провідних університетів міста Львова: Львівського національного університету імені І.Франка, Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського торговельно-економічного університету.

День відкритих дверей у Восьмому ААС відбувся на виконання Плану заходів щодо відзначення Днів адміністративної юстиції України у 2019 році, що затверджений наказом голови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 10 квітня 2019 року №15.

Просвітницький захід для майбутніх правників провели помічник голови суду Зоряна Поворозник, начальник відділу забезпечення роботи суду та керівництва суду Марія Сьома, прес-секретар суду Уляна Уніят. В рамках Дня відкритих дверей відбулася екскурсія приміщенням суду, ознайомлення із роботою основних структурних підрозділів суду, а також спілкування з помічниками суддів та суддею Ігорем Запотічним.

 

 

Зокрема, під час екскурсії студентам розповіли про структуру Восьмого апеляційного адміністративного округу та Восьмого апеляційного адміністративного суду, показали «з середини» роботу громадської приймальні, відділу документального забезпечення-канцелярії, відділів забезпечення роботи судових палат. Помічники суддів звернули увагу студентів-юристів на особливостях щоденної роботи та розповіли про власний досвід реалізації себе на посаді помічника судді.

Найбільший інтерес у майбутніх правників викликав візит до судді Восьмого ААС Ігоря Запотічного. Суддя показав, як виглядають адміністративні справи, відповів на запитання про те, яким був його шлях до посади судді апеляційного адміністративного суду та пояснив, чому свого часу обрав саме цю професію.

 

Нагадаємо, проведення інформаційно-просвітницьких заходів для молоді традиційно здійснюється з метою реалізації Комунікаційної стратегії Восьмого ААС і, зокрема, Плану комунікаційних заходів Восьмого апеляційного адміністративного суду на 2019 рік.

За повідомленням прес-служби суду