Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченого у вчиненні розбійного нападу – взято під варту  

11 липня 2019, 17:30

Суддя Роздільнянського районного суду Одеської області, задовольнила клопотання прокурора про необхідність обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина К., дії якого кваліфіковані за частиною першою статті 187 Кримінального кодексу України, як напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насилля небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка підверглась нападу(розбій) та у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України, кваліфікованого як незаконне позбавлення волі вчинене способом, що супроводжувався заподіянням особі фізичних страждань.

Наступне відкрите судове засідання призначено на 09:30 2 вересня 2019 року.

Головуючий суддя: Ільяшук А.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 511/1155/19

Інформаційно: громадянин К., реалізуючи свій умисел на заволодіння майном, а саме мобільним телефоном, який перебував у володінні громадянина Н., який працював разом із ним на виробництві, маючи при собі ножа, прибув на територію підприємства, підійшов до громадянина Н. та раптово напав на нього, а також наніс ряд ударів руками в область обличчя та погрожував ножем. В подальшому, громадянин К. заволодів мобільним телефоном громадянина Н.

Крім того, після вчинення розбійного нападу, громадянин К. погрожуючи застосуванням насилля, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого, тримаючи у руці ніж, наказав громадянину Н. увійти до складського приміщення та взяти мотузку. Після чого, громадянин К. проти волі потерпілого Н., продовжуючи висловлювати погрози, наказав останньому рухатись у бік лісосмуги, яка розташована на відстані 3 км від населеного пункту.

Прийшовши до лісу, громадянин К. прив’язав мотузкою до дерева громадянина Н., а сам пішов у невідомому напрямку, чим незаконно позбавив його волі. Вказані дії стосовно громадянина Н. здійснювались протягом тривалого часу.

 

За повідомленням прес-служби суду