Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зеленка стала зброєю помсти

08 липня 2019, 11:44

У Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу завершено розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 29-річного громадянина К. за фактом нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень (частина перша статті 122 Кримінального кодексу України).

За результатами судового розгляду встановлено, що раніше неодноразово судимий громадянин К. наприкінці лютого 2019 року посварився з продавчинею у торгівельному центрі «Терра».

Вирішивши помститися їй, 14 березня 2019 року обвинувачений взяв з собою півлітрову пластикову пляшку наповненою лікарським препаратом діамантовий зелений («зеленка») та прийшов до торгівельного центру «Терра». Перебуваючи на першому поверсі цього торгівельного центру він вилив в обличчя та очі продавчині цей лікарський препарат. В результаті таких дій потерпіла отримала хімічний опік 2-го ступеня обох очей, що супроводжувався тимчасовим розладом гостроти зору. 

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість громадянина К. у вчиненні вказаного злочину та обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

Вироком суду обвинуваченому К. призначено покарання за спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості у вигляді 1 року позбавлення волі. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті ЄДРСР:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/4700/19.

Вирок суду від 2 липня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду