Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернівецький апеляційний суд ухвалив новий вирок буковинцю за організацію грального бізнесу

05 липня 2019, 15:52

Чернівецький апеляційний суд, у відкритому судовому засіданні, розглянув кримінальне провадження стосовно 42-річного буковинця, якого обвинувачено за частиною першою статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального Кодексу України.

Органом досудового розслідування встановлено, що обвинувачений, маючи досвід роботи у сфері грального бізнесу, незаконно організував вказаний бізнес з використанням ігрових автоматів у приміщенні, що на праві власності належить його матері, який, з метою приховання своїх злочинних дій, замаскував під виглядом роботи більярдного клубу.

Вироком Заставнівського районного суду Чернівецької області обвинуваченого за частиною першою статті 203-2 Кримінального кодексу України визнано невинуватим та виправдано. Втім, з рішенням суду не погодилася сторона обвинувачення і подала апеляційну скаргу.

При апеляційному перегляді справи, колегією суддів Чернівецького апеляційного суду були враховані всі фактичні обставини справи і, з урахуванням ступеня тяжкості вчиненого злочину та особи винного, скасувавши виправдувальний вирок районного суду, визнано обвинуваченого винним за частиною першою статті 203-2(зайняття гральним бізнесом)Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 15000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 255000 гривень у дохід держави.

 

За повідомленням прес-служби суду