Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд м. Житомира відвідали представники Канадської Місії Спостереження за Виборами  

27 червня 2019, 12:13

Сьогодні голова Корольовського районного суду м. Житомира Юрій Драч провів зустріч із представниками Канадської Місії Спостереження за Виборами Президента та Парламенту України  Олександрою Голанд і Шоном Макехерном.

У ході зустрічі йшлося про про роботу до та під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 21 липня 2019 року.

За словами міжнародних експертів світові стандарти спостереження за виборами базуються на повазі до політичних свобод і базових свобод людини.

 

Нагадаємо: Канадська Місія - це нейтральна і неупереджена місія зі спостереження за виборами, яку здійснює CANADEM, міжнародна неприбуткова організація, що займається просуванням демократії та міжнародного миру та безпеки. Організацією CANADEM було здійснено понад 130 місій спостереження у більш ніж 40 країнах, що значним чином вплинуло на зміцнення демократичного процесу в усьому світі. CANADEM направила близько 2000 спостерігачів протягом 11 місій спостереження за виборами в Україні, починаючи з 2004 року.

За повідомленням прес-служби суду