Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловікові, якого підозрюють у стрільбі в селі Санжійка змінено запобіжний захід

18 червня 2019, 09:17

14 червня 2019 року слідчим суддею Овідіопольського районного суду Одеської області змінено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів без визначення застави стосовно громадянина З. на домашній арешт. Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), частиною першою статті 263 Кримінально кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Інформаційно: події трапилися 7 травня 2019 року в міні-готелі «Хуторок у Зіни», що розташований в с. Санжійка та який належить підозрюваному З., де в цей час знаходився на відпочинку потерпілий У. разом із друзями.  Громадянин З. почав порушувати громадський порядок, що супроводжувалось особливою зухвалістю, яка полягала в тому, що З. почав сварку з потерпілим У. в ході якої поводився агресивно, провокуючи потерпілого на конфлікт не реагуючи на зауваження оточуючих, та в ході вказаних хуліганських дій З. здійснив декілька пострілів із наявного у нього предмету, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, по типу пістолета для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями травматичної дії, можливо вогнепальної зброї у бік потерпілого У., внаслідок яких, останній отримав тілесні ушкодження у вигляді одного вогнепального поранення мілких тканин, середньої третини, передньої поверхні, лівого стегна. 10 травня 2019 року  застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного З. 13.06.2019 р. до суду звернувся захисник підозрюваного З. адвокат Г. з клопотанням про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте зобов’язання або домашній арешт стосовно З.

 

Слідчий суддя – Гандзій Д.М.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/3000/19.

 

За повідомленням прес-служби суду