Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи за обвинуваченням міського голови міста Болграда у розтратах та хуліганстві відкладено у зв’язку із його неявкою

12 червня 2019, 13:27

11 червня 2019 року відкладено підготовче судове засідання за обвинуваченням міського голови міста Болграда Одеської області, громадянина Д. Чоловік обвинувачується у складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів  за попередньою змовою групою осіб (частина друга статті 28, частина перша статті 366 Кримінального кодексу України), за частиною п'ятою статті 191 Кримінального кодексу України      (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб), у хуліганстві (частина п'ята статті 296 Кримінального кодексу України).

Від обвинуваченого надійшло клопотання  про відкладення розгляду справи у зв’язку із його раптовим викликом на нараду в місто Одесу. 

Справа розглядається колегіально суддями Ізмаїльського  міськрайонного суду Одеської області : головуючий суддя – Волков Ю.Р., судді –  Жигулін С.М., Щвець В.М.

Наступне підготовче судове засідання відбудеться  20 червня 2019 року, о 15:00.  

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 497/665/19.

 Фото- Oblvesti

За повідомленням прес-служби суду