Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відклав розгляд апеляційної скарги у справі стосовно Руслана Тарпана та Олександра Орлова за клопотанням захисника останнього

07 червня 2019, 14:04

На розгляді Одеського апеляційного суду перебуває апеляційна скарга прокурора на ухвалу слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 23 травня 2019 року, якою частково задоволено скарги захисників Зубрицького О.О., Черних О.В і Тулякової М.А. в інтересах Тарпана Р.С. та Орлова О.А.

Розгляд апеляційної скарги було призначено на 15:30 5 червня 2019 року. До початку розгляду справи по суті від захисника Орлова О.А. – адвоката Черних О.В. надійшло клопотання про відкладення розгляду апеляційної скарги у зв’язку із зайнятістю в іншому судовому засіданні. Інші захисники також попросили відкласти розгляд справи та надати їм час для підготовки заперечень на апеляційну скаргу прокурора.

Апеляційний суд, з’ясувавши думки учасників судового засідання та врахувавши вимоги кримінального процесуального законодавства, прийшов до висновку про необхідність відкладення судового розгляду задля забезпечення права на захист підозрюваного, а також гарантування рівності прав сторін під час розгляду апеляційної скарги.   

Наступне судове засідання призначене на 11:00  10 червня 2019 року.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером: 522/7050/19.

 

За повідомленням прес-служби суду