Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі про «Маргариновий скандал» оголошено перерву

30 травня 2019, 15:53

У зв’язку з тим, що до Миколаївського апеляційного суду не надійшли матеріали судового провадження з Заводського районного суду міста Миколаєва,  колегія суддів була позбавлена можливості розглянути апеляційну скаргу підозрюваного та відклала розгляд на 7 червня 2019 року.

27 травня 2019 року до Миколаївського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга підозрюваного Новоторова Г.О. на ухвалу слідчого судді Заводського районного суду міста Миколаєва. Так, вищезазначеною ухвалою підозрюваного відсторонено від посади директора Комунального виробничого підприємства по організації харчування у навчальних закладах, строком до 02 липня 2019 року.

Розгляд даної справи, призначеної на 13:30  30 травня 2019 року не відбувся у зв’язку з тим, що на початок розгляду справи до Миколаївського апеляційного суду не надійшли матеріали судового провадження, у яких містяться оригінал  рішення слідчого судді та інші матеріали справи з місцевого суду.

Колегія суддів прийняла рішення про оголошення перерви у справі до 10:30 7 червня 2019 року.

Справа викликала значний суспільний інтерес у громадськості та представників ЗМІ, тому головою суду проведено короткий прес-брифінг, на якому всім охочим було надано обґрунтовані відповіді по суті поставлених питань.

 

Довідково: Новоторов Г.О. органами досудового розслідування підозрюється у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 367 КК України, а саме, у службовій недбалості, тобто неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки.

 

За повідомленням прес-служби суду