Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Баштанського районного суду Миколаївської області взяв участь у ІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців

27 травня 2019, 17:18

         З 24 по 26 травня 2019 року в с.Чорноморка Очаківського району Миколаївської області  відбулась ХVII Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців Миколаївської області.  Спартакіада проводилась з метою залучення державних службовців до занять фізичною культурою та спортом та пропаганди здорового способу життя. Учасники змагались у 5 видах спорту, а саме у волейболі, настільному тенісі, футболі, шахах та шашках. 

         У змаганнях брали участь 12 команд з різних районів області, серед яких команда Баштанського району в складі 14 чоловік, до якої увійшли  державні службовці Баштанської районної державної адміністрації, Баштанської районної ради,  Баштанського районного відділу державної виконавчої служби,  Баштанського районного суду. Серед членів збірної команди був Микола Лаба,  судовий розпорядник нашого суду, який прийняв участь у змаганнях та в особистій першості посів перше місце з настільного тенісу та шашок.

         Найяскравіші враження справили ігрові види спорту, які стали своєрідною родзинкою спартакіади. Під пекельним сонцем команди змагалися з міні-футболу та волейболу. Гра з настільного тенісу відбувалась  з проявленням чіткості, стриманості та зосередженості на предметі гри. Найспокійнішими були змагання у шахматистів та шашистів, які зосередившись на фігурах, обмірковували віртуозні ходи на шахівниці.

         За результатами змагань ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади державних службовців збірна команда Баштанського району зайняла загальне восьме місце, крім того виборола третє командне місце серед чоловіків з настільного тенісу, четверте командне місце у змаганнях з шашок, а також сьоме місце з міні - футболу.

        

Бажаємо учасникам натхнення, успіхів, більше нових перемог та руху тільки вперед!

 

За повідомленням прес-служби суду