Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колегія суддів відмовила в задоволенні подання про направлення кримінального провадження стосовно Тетяни Цибульник на розгляд до іншого суду

22 травня 2019, 14:03

21 травня 2019 року колегія суддів відмовила в задоволенні подання Жовтневого районного суду міста Харкова про направлення на розгляд до іншого суду першої інстанції кримінального провадження за обвинуваченням Тетяни Цибульник, голови адміністрації одного з районів міста Харкова.

Нагадуємо, до Жовтневого районного суду міста Харкова надійшов обвинувальний акт стосовно голови адміністрації Новобаварського району міста Харкова. Обвинувачення пред’явлено за статтею 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

За обвинуваченням, голова адміністрації не задекларувала зміни у майновому стані, а саме не внесла до декларації коштовності вартістю понад 613 тисяч гривень, що перевищує 100 прожиткових мінімумів доходів громадян.

Під час підготовчого засідання в районному суді прокурором було заявлено клопотання направити справу до суду апеляційної інстанції з метою вирішення питання про визначення підсудності даного кримінального провадження.

 З мотивами постановленої ухвали колегії суддів апеляційного суду про відмову в задоволенні подання можливо ознайомитись після складання повного тексту ухвали - 27 травня 2019 року в Єдиному державному реєстрі судових рішень України.

         Єдиний унікальний номер справи №639/160/19.

 

         За повідомленням прес-служби суду