Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Накладено стягнення на батька, який загубив сина

16 травня 2019, 10:50

Постановою Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області від 13 травня 2019 року (суддя Дробинський О.Е.) притягнено до адміністративної відповідальності громадянина З. за вчинення правопорушення, відповідальність за яке передбачено частиною першою статті 184 КУпАП, тобто ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов`язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

За обставинами справи 12 травня 2019 року громадянин З. допустив невиконання своїх батьківських обов`язків щодо виховання малолітнього сина, а саме: залишив свого малолітнього сина у відчиненій машині на центральному ринку, внаслідок чого той вийшов з машини та загубився.

В судовому засіданні батько дитини вину визнав повністю. Згідно із судовим рішенням його визнано у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.184 КУпАП, і застосовано стягнення у вигляді попередження, крім того на користь держави стягнено судовий збір в розмірі 384 гривні 20 копійок.

Постанова судді у справі про адміністративне правопорушення не набрала законної сили та може бути оскаржена протягом 10 днів з дня винесення постанови.

Суддя-спікер Зубар Н.Б.