Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному в замаху на вбивство поліцейських

11 травня 2019, 10:33

8 травня 2019 року до Великомихайлівського районного суду Одеської області надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 348 Кримінального кодексу України - замах на вбивство працівників правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків. Клопотання мотивоване тим, що 4 травня 2019 року біля 21:00 підозрюваний  вчинив  свій злочинний умисел направлений на позбавлення життя працівників поліції під час виконання ними своїх службових обов’язків, через вікно однієї із кімнат будинку, здійснив 7 прицільних пострілів з невстановленої зброї в напрямку працівників правоохоронного органу, влучивши по службовому автомобілю. Після чого з місця скоєння злочину зник.  

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою строком на 60 (шістдесят) днів.

 

За повідомленням прес-служби суду