Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному суді відбувся семінар: “Запровадження електронного судочинства в Україні, практичні навики та проблемні питання із застосуванням нових норм процесуальних кодексів”

22 квітня 2019, 11:44

19 квітня 2019 року  в приміщенні Одеського апеляційного суду  відбувся  семінар з підвищення кваліфікації адвокатів, суддів місцевих та апеляційних судів на тему: “Запровадження електронного судочинства в Україні, практичні навики та проблемні питання із застосуванням нових норм процесуальних кодексів”, який був організований представництвом молодіжного комітету Національної асоціації адвокатів України UNBA NextGen Odesa та Одеським відділенням Національної школи суддів України.

Відкриваючи семінар, голова Одеського апеляційного суду Григорій Колесніков  подякував організаторам заходу та наголосив та тому, що тематика семінару має неабияку актуальність у сьогоднішній час: саме від ефективного впровадження та роботи електронного суду залежить подальша доля судової реформи.

Директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець розповів про мету заходу та регламент роботи семінару. Учасників привітали та розповіли про порядок проведення семінару: координатор Комітету НААУ NextGen Володимир Мацко, голова молодіжного комітету НААУ NextGen Владислав Білоцький та суддя Приморського районного суду м. Одеси, кандидат юридичних наук Денис Донцов.

 

        

          

Мета семінару – підвищення рівня кваліфікації адвокатів, суддів місцевих та апеляційних судів. На захід прибуло 80 суддів та 150 адвокатів зі всієї України.

          

За допомогою інтерактивних методик викладання суддями-тренерами були докладно висвітлені практично всі проблемні питання, які пов’язані з запровадженням електронного судочинства в Україні.

     

         

     

За підсумками семінару відбулося анкетування стосовно якості проведення заходу та актуальності тематики, а також вручення сертифікатів Національної школи суддів України.

 

 

За повідомленням прес-служби суду