Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі стосовно двох чоловіків, обвинувачених, зокрема, у посяганні на територіальну цілісність України, триває допит свідків

15 квітня 2019, 16:25

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Д. та громадянина М., один з яких має громадянство Російської Федерації, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), частиною другою статті 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), частиною першою статті 14, частиною першою статті 294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України.

Відповідно до встановленого судом порядку дослідження доказів продовжено допит свідків.

У сьогоднішньому судовому засіданні було допитано співробітника одного з інформаційних агентств, який висвітлював події 28 березня 2014 року, а також місцевого мешканця, який спілкувався у визначений день з учасниками автопробігу з числа членів організації «Одеська дружина».

Наразі для виклику інших свідків сторони обвинувачення, які підлягають допиту у засіданні оголошено перерву до 11:00 23 квітня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду