Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Херсонського міського суду відвідали виставку творчих робіт особливих дітей

15 квітня 2019, 15:04

15 квітня 2019 року представники Херсонського міського суду Херсонської області відвідали виставку творчих робіт дітей з інвалідністю Олешківського дитячого будинку та Херсонської громади, яка відбулася у виставковій залі ХОО Національної спілки художників України міста Херсона.

В рамках суспільної програми «Українська нація – від бар’єрів до взаємодопомоги», що впроваджується громадською організацією «Всеукраїнська організація людей з інвалідністю «Велід», працівники суду були залучені до благодійного збору коштів для викупу картин Федора Романова – молодого художника, який малює надзвичайні картини, тримаючи пензлик у роті. На сьогодні цей сильний духом чоловік не лише пише картини, а й навчає живопису дітей, однак для реалізації цієї мети необхідна допомога небайдужих.

Вітальним словом даний захід було відкрито головою ГО «Всеукраїнська організація людей з інвалідністю «Велід» Віктором Булкою, який подякував за підтримку та милосердя. Організатор виставки та керівник дитячого творчого колективу «Янголи добра»- Марина Колокот висловила щиру вдячність представникам суду за участь у цій благодійній справі та висловила сподівання на можливу подальшу співпрацю.

Керівник апарату Херсонського міського суду Синенко Лариса Петрівна зазначила, що колектив суду щиро вірить у силу добрих справ, ініціатив та вчинків, а також закликала всіх небайдужих прийняти участь у подібних акціях. Крім того зазначила, що  придбані картини будуть передані до КЗ «Херсонського обласного госпіталю інвалідів та ветеранів війни».

Відвідавши виставку, всі присутні мали змогу ознайомитись з оригінальними та унікальними роботами особливих дітей, що надихають та отримати позитивні враження та емоції від побаченого!

   

    За повідомленням прес-служби суду