Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

120 годин громадських робіт отримав чоловік, що пограбував колишню дружину

08 квітня 2019, 14:46

Ленінський районний суд м. Миколаєва ухвалив вирок чоловіку, якого обвинувачували у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 186 Кримінального кодексу України (тобто, у відкритому викраденні чужого майна (грабежі).

 

Так, згідно із вироком суду, 17 квітня 2018 року близько 18:20, обвинувачений знаходячись в першому під’їзді одного з будинків по вул. Південній в м. Миколаєві, відкрито заволодів належним його колишній дружині майном, а саме мобільним телефоном «Lenovo A6010», в якому знаходилась сім-картка оператора «МТС», чим спричинив потерпілій матеріальну шкоду на суму 3000,00 грн. Після чого обвинувачений з викраденим майном з місця скоєння кримінального правопорушення зник, викраденим розпорядився на власний розсуд. 

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково. 

При призначенні покарання, суд врахував, що обвинувачений вчинив злочин середньої тяжкості, особу обвинуваченого, який раніше не судимий, не працює, неодружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, на обліку у лікаря психіатра та лікаря нарколога не перебуває, відсутність обставин, що пом’якшують чи обтяжують покарання, вважав за необхідне призначити покарання у вигляді громадських робіт на строк сто двадцять годин.

Речові докази - мобільний телефон«Lenovo A6010» – повернути потерпілій.

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав законної сили.

З інформацією щодо тексту вироку можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/3500/18).

 

За повідомленням прес-служби суду