Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Добропільському міськрайонному суді Донецької області відбулось навчання із пожежної безпеки

08 квітня 2019, 10:52

У Добропільському міськрайонному суді Донецької області відбулось навчання із  пожежної безпеки

5 квітня 2019 року в Добропільському суді Донецької області  за участю працівників 19 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області проведено навчальне заняття з  працівниками апарату суду щодо дій у надзвичайних ситуаціях.

Також фахівці пожежно-рятувального загону акцентували увагу на принципах гасіння осередку пожежі переносними вогнегасниками, зазначивши, що невід’ємною складовою системи протипожежного захисту об’єктів різного призначення є первинні засоби пожежогасіння, застосування яких дозволяє ліквідувати пожежу на її початковій стадії й уникнути людських жертв та значних матеріальних збитків. Апарату суду було продемонстровано різновиди та способи користування вогнегасниками у приміщенні суду, звернувши при цьому увагу на дотримання заходів техніки безпеки. В ході заняття присутні отримали інформацію щодо організації евакуації людей у випадку виникнення пожежі.

Керівництво Добропільського міськрайонного суду та працівники апарату висловлюють подяку фахівцям 19 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області за проведення навчання, оскільки подібні заходи є нагальною потребою часу та покликані забезпечити безпеку працівників суду через опанування останніми правил пожежної безпеки.

 

За повідомленням прес-служби суду