Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Микола Оніщук – ректор Національної школи суддів України

19 листопада 2013, 14:18

 

   Вища кваліфікаційна комісія суддів України призначила Миколу Оніщука на посаду ректора Національної школи суддів України.
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 18 листопада 2013 року, розглянуто питання про призначення ректора НШСУ.
  З метою забезпечення ефективного управління та загального керівництва діяльністю Школи було розглянуто можливість про призначення ректором Оніщука Миколи Васильовича.
Заслухавши т.в.о. ректора НШСУ Наталію Шукліну, яка підтримала кандидатуру, враховуючи особу кандидата та керуючись статтями 81, 91 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Комісія дійшла висновку про можливість призначення М. Оніщука на посаду ректора Національної школи суддів України.
   Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Ігор Самсін привітав Миколу Оніщука з призначенням та побажав успіхів на новій посаді.
  Нагадаємо, що Микола Оніщук трудову діяльність розпочав у 1982 році співробітником, а згодом докторантом Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України. У 2007-2010 роках – міністр юстиції України, Голова Національної комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права. З 2010 року – президент Інституту правової політики.