Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зупинено провадження у справі про банкрутство Кредитної спілки «Україна»

22 березня 2019, 09:25

Ухвалою Південно-західного апеляційного господарського суду від 18 лютого 2019 року справу про банкрутство Кредитної спілки «Україна», на підставі статті 28, частини восьмої статті 31 Господарського процесуального кодексу України, передано на розгляд до Господарського суду Миколаївської області, оскільки суддя Господарського суду Одеської області Петренко Наталія Дмитрівна є учасником справи про банкрутство Кредитної спілки «Україна», яка перебувала у Господарському суді Одеської області.

За результатами автоматизованого розподілу судової справи між суддями Господарського суду Миколаївської області справу про банкрутство Кредитної спілки «Україна» було призначено для розгляду судді Ткаченко О.В., який прийняв її до свого провадження.

11 березня 2019 року Господарський суд Миколаївської області виніс ухвалу про зупинення провадження у справі № 21-32-2/44-10-2632 про банкрутство Кредитної спілки «Україна».

Провадження зупинено до набрання законної сили судовим рішенням Верховного Суду за результатом розгляду касаційної скарги ліквідатора на постанову Південно-західного апеляційного господарського суду від 23 січня 2019 року у зазначеній справі.

 

За повідомленням прес-служби суду