Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шість років за ґратами з конфіскацією усього майна — вирок Дніпровського апеляційного суду стосовно павлоградця за незаконне зберігання та збут “канабісу”

22 березня 2019, 09:21

Дніпровський апеляційний суд ухвалив вирок, яким мешканця м.Павлоград визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, вчинені повторно).

Досудовим слідством встановлено, що вказаний чоловік незаконно придбав близько 50 г. особливо небезпечного наркотичного засобу “канабіс”, почав незаконно зберігати у себе в дома і у подальшому збував мешканцям міста.

У ході санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника працівники поліції виявили паперовий згорток та стіки заповнені “канабісом”, а також кошти, які напередодні зловмисник отримав за збут наркотиків.

Під час досудового розслідування обвинувачений свою вину заперечував. Стверджував, що виявленні в ході обшуку за місцем його мешкання грошові кошти та наркотичні засоби йому не належать, і лише під впливом неспростовних доказів, що містяться у матеріалах кримінального провадження визнав свою провину.

Дніпровський апеляційний суд призначив чоловікові покарання у виді позбавлення волі на 6 років з конфіскацією всього належного йому майна.

 

За повідомленням прес-служби суду