Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники судів Тернопільської області та фонду “Право і Демократія” провели робочу зустріч

20 березня 2019, 17:27

20 березня 2019 року у Тернопільському апеляційному суді представники фонду “Право і Демократія” обговорили з працівниками судів області підготовку та інструментарій проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Тернопільської області з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)”.

Проект здійснюється Регіональним громадським благодійним фондом “Право і Демократія” у співпраці з Проектом USAID “Нове правосуддя” на виконання пункту 4 рішення Ради суддів України.

Заповнені анкети-картки буде опрацьовано працівниками Фонду. Отримані результати буде проаналізовано і кожному суду буде надано конкретні рекомендації щодо поліпшення якості та доступності судових послуг.

"Подібна методологія використовується з середини 2000-х років", - зазначив правовий консультант проекту (фонд “Право і Демократія) Віталій Разік.

 

            

Оскільки даний проект завершується, на початку травня ц.р. працівники Фонду проведуть навчання для працівників судів Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей, щоб надалі суди самостійно могли проводити подібні опитування, наголосив координатор по роботі з судами (фонд “Право і Демократія) Анатолій Микитишин.

У робочій зустрічі взяв участь керівник апарату Тернопільського апеляційного суду Ігор Буць та представники 14 місцевих судів області (у режимі відеоконференції).

 

За повідомленням прес-служби суду 

 

Зберегти