Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Гощанському районному суді Рівненської області проведено навчання з питань пожежної безпеки  

19 березня 2019, 10:50

18 березня 2019 року у приміщенні Гощанського районного суду Рівненської області    провідним інспектором Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області  Іваном Анатолійовичем Рабчевським  проведено навчання з працівниками апарату  суду  з питань пожежної безпеки.

Навчання  спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Також під час практичної частини Рабчевський І.А. продемонстрував роботу вогнегасників, розповів про принципи їх дії та особливості будови; пояснив, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання.

Для закріплення отриманих знань, на території суду розпалили невеличке вогнище і працівники суду мали змогу використати вогнегасник на практиці

Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

Колектив Гощанського районного суду висловлює щиру подяку інспектору Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Рабчевському І.А. за проведене навчання, адже здобуті знання та практичні навички сприятимуть підвищенню обізнаності про порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

За повідомленням прес-служби суду