Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заява прес-служби Київського апеляційного суду щодо пошкодження приміщення внаслідок ураганного вітру та забезпечення збереження справ

12 березня 2019, 17:43

11 березня 2019 року відповідно до повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві та Київській області було оголошено штормове попередження із зазначенням про II (помаранчевий) рівень небезпеки.

У результаті істотного погіршення погодних умов, через шквальні пориви вітру у будівлі Київського апеляційного суду були істотно пошкоджені вікна та частина фасаду будівлі.

Так, зокрема, з приміщення архівного сховища поривом ураганного вітру було винесено частину копій архівних матеріалів Апеляційного суду міста Києва щодо визначення підсудності цивільних справ, відібраних для подальшого знищення у зв’язку з закінченням строків зберігання.

Жодна кримінальна та цивільна справа Київського апеляційного суду втрачена не була.

Надалі просимо представників засобів масової інформації звертатися до офіційних джерел й утримуватися від надання суспільству недостовірних даних.

Натомість, колектив суду висловлює щиру вдячність тим громадянам, які не залишились байдужими та надали допомогу у зборі архівних копій.

 

За повідомленням прес-служби суду