Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний суд повернув кримінальне провадження за обвинуваченням В.Ф. Януковича до Оболонського районного суду міста Києва

06 березня 2019, 12:45

5 березня 2019 року суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянув кримінальне провадження з апеляційними скаргами захисників, які діють в інтересах Януковича В.Ф. на вирок Оболонського районного суду міста Києва від 24 січня 2019 року, яким Януковича В.Ф. визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених частиною першою статті 111  (державна зрада), частиною п'ятою статті 27, частиною другою статті 437 (планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни) та виправдано за частиною п'ятою статті 27, частиною третьою статті 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України, у зв’язку з недоведеністю, що в діянні обвинуваченого є склад кримінального правопорушення.

За результатом розгляду кримінальне провадження повернуто до Оболонського районного суду міста Києва для розгляду заяв про виправлення описок та про роз’яснення вироку цього суду від 24 січня 2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

 

За повідомленням прес-служби суду