Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Івано-Франківську стартує проект оцінки якості роботи місцевих судів

05 березня 2019, 17:03

   Сьогодні 5 березня 2019 року в м. Івано-Франківську проходить круглий стіл присвячений обговоренню питань старту проекту «U-Report: оцінка якості роботи місцевих судів Івано-Франківської області», що виконується при підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя», участь в якому бере керівник апарату Верховинського районного суду – Вікторія Білак.

   Проект спрямований на оцінювання судових інституції Івано-Франківської області шляхом вивчення бачень учасників судових проваджень на основі методології карток громадського звітування.

   Проект виконується на теренах Прикарпаття не вперше. Адже, починаючи з 2009 року, судові установи краю разом з інституціями громадянського суспільства мають досвід проведення опитувань відвідувачів суду.

   Цього року впродовж березня опитування буде проведене в усіх судових установах Івано-Франківської області, в тому числі планується проведення опитування і у Верховинському районному суді Івано-Франківської області.

   Результатом опитувань стануть конкретні рекомендації кожній судовій установі щодо усунення недоліків в роботі, на які вкажуть відвідувачі.

За повідомленням прес-служби суду