Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колективу Полтавського апеляційного суду представили нових керівників

01 березня 2019, 18:52

1 березня 2019 року в Полтавському апеляційному суді відбулися збори трудового колективу на яких голова суду Сергій Гальонкін представив колективу обраного учора зборами суддів заступника голови суду Юрія Дряницю.

А також представив керівника апарату суду Ларису Тягнирядно, заступників керівника апарату суду Наталію Михайлову та Олександра Черкаса, які стали переможцями конкурсу на заміщення вакантних посад.

Голова суду побажав новим керманичам суду мудрості та виваженості у прийнятті управлінських рішень,  успіхів у роботі та особистому житті.

 

 Довідка:

Тягнирядно Лариса Миколаївна в судовій системі працює з 1993 року, починала свою трудову діяльність у Ленінському районному суді м. Полтави на посаді секретаря суду, пізніше працювала помічником судді. З 2004 року очолювала відділ організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та юридичної роботи ТУ ДСА України в Полтавській області.

 

Михайлова Наталія Анатоліївна з 2003 року працювала в Апеляційному суді Полтавської області, тривалий час очолювала відділ з питань персоналу.

 

Черкас Олександр Валерійович у судовій системі працює з 2009 року. Спочатку працював у Територіальному управлінні ДСА України у Полтавській області, а з 2012 по 2016 рік у Апеляційному суді Полтавської області. З грудня 2018 року працював головним спеціалістом Полтавського апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду