Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луганському апеляційному суді вібулась презентація проекту ГО «Громадська платформа»

01 березня 2019, 18:49

1 березня 2019 року в приміщенні Луганського апеляційного суду відбулась презентація громадської організації «Громадська платформа» проекту «Підвищення підзвітності судової гілки влади та ефективності її роботи через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в Луганській області» за системою оцінювання роботи суду затвердженою Рішенням Ради суддів України №28 від 02.04.2015 року.

У заході взяли учать голова суду Володимир Гаврилюк, секретар судової палати з розгляду цивільних справ Вікторія Коновалова, секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Юрій Савич, суддя-спікер Андрій Яресько, т.в.о. керівника апарату Олександр Савчук, судді та працівники Луганського апеляційного суду.

Проект був презентований керівником ГО «Громадська платформа» Сергієм Кошелем.

В рамках даного проекту передбачено провести оцінювання, використовуючи методологію карток громадянського звітування, в судових інстанціях Луганської області, що надасть можливість підготувати матеріал, корисний в роботі над розробкою стандартів функціонування суду та розробити рекомендації для покращення роботи судів, що є одним із найбільш актуальних питань в реформуванні судової гілки влади.

В обговоренні взяли учать голова та судді Луганського апеляційного суду, які погодились з важливістю проведення такого оцінювання, яке має сприяти зміцненню довіри до судів Луганської області.

 

За повідомленням прес-служби суду