Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Рівненському апеляційному суді відбувся семінар для суддів місцевих судів

01 березня 2019, 18:23

1 березня 2019 року, згідно з планом роботи Рівненського апеляційного суду на перше півріччя, відбувся семінар, участь у якому взяли судді місцевих судів області.

Перед семінаром відбулася нарада суддів місцевих судів Рівненської області, у ході якої підвели підсумки роботи місцевих судів Рівненської області у 2018 році.  

Зокрема, заступник голови Рівненського апеляційного суду Степан Шимків виступив із темою «Застосування норм ЦПК України щодо забезпечення позову, забезпечення доказів».

Суддя-секретар судової палати з розгляду цивільних справ Рівненського апеляційного суду Надія Ковальчук озвучила тему: «Аналіз актуальних правових висновків в спорах пов’язаних з стягненням заборгованості за кредитними договорами прийнятих Верховним Судом протягом 2018 року».

Суддя-секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Рівненського апеляційного суду  Василь Сачук увагу суддів акцентував на причинах скасування і зміни вироків Рівненським апеляційним судом.

Суддя Рівненського міського суду (переведений до Шевченківського районного суду м. Києва шляхом відрядження строком до шести місяців) Мар’ян Головчак детально зупинився на проблемних питаннях кримінального судочинства, в тому числі і на заходах забезпечення кримінального провадження та проведення слідчих (розшукових) дій.