Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив суду привітав нового заступника керівника апарату Сьомого апеляційного адміністративного суду з призначенням  

28 лютого 2019, 18:42

За участю працівників апарату відбулась урочиста нарада з приводу призначення заступника керівника апарату Сьомого апеляційного адміністративного суду.

З піднесеним настроєм очільник 7АА суду Віталій Кузьмишин представив нового заступника керівника апарату суду Ярослава Юргілевича Yaroslav Yurgilevich , який до цього часу очолював відділ інформаційно-технічного забезпечення.

«Ярослав Ромуальдович завжди активно проявляє себе у роботі, і я переконаний, що він зможе бути надійною опорою керівнику апарату. Наш колектив - це злагоджений механізм, де кожен робить свій внесок у розбудову правовладдя і з мудрими наставниками "корабель 7ААС" долатиме усі перешкоди і досягати е нових вершин», - зауважив голова суду Віталій Кузьмишин.

Новопризначений заступник керівника апарату подякував за теплі слова привітань, виявлену довіру та запевнив присутніх, що докладе максимум зусиль для плідної роботи на новій посаді.

Довідково:

Ярослав Юргілевич навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського та Тернопільському національному економічному університеті за спеціальністю «Правознавство». А також закінчив Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та отримав диплом магістра публічного управління та адміністрування.

Крім того, має чимало спортивних досягнень, є майстром спорту України з рукопашного бою та карате.

Свою діяльність у судовій системі розпочав із посади судового розпорядника, старшого судового розпорядника Вінницького окружного адміністративного суду. У Вінницькому апеляційному адміністратиному суді працював на посадах головного спеціаліста аналітично-статистичного відділу, заступника начальника відділу господарського забезпечення та начальника відділу інформаційно-технічного забезпечення.

 

За повідомленням прес-служби суду