Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі за обвинуваченням керівника апарату Центрального районного суду оголошено перерву через необхідність повторного авторозподілу справи

28 лютого 2019, 17:54

Сьогодні, 28 лютого 2019 року, у Ленінському районному суді м. Миколаєва мало відбутися судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням керівника апарату Центрального районного суду м. Миколаєва у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 190 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство)) та частиною четвертою статті 27, частиною другою статті 15, частиною третьою статті 369 Кримінального кодексу України (підбурювання потерпілої до замаху на надання неправомірної вигоди – службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).

Справу розглядає колегія суддів Ленінського районного суду м. Миколаєва, головуючий суддя – Васильченко Наталя Олександрівна.

До колегії судів, що розглядають справу, також входила суддя - Тихонова Наталя Станіславівна, яку 26 лютого 2019 року, рішенням Вищої ради правосуддя, відправлено у відставку, у зв’язку з поданням нею відповідної заяви.

У зв’язку з цим, у судовому засіданні оголошено перерву, для призначення проведення повторного автоматизованого розподілу судової справи.

Наступне судове засідання у справі призначено на 14:00  3 квітня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду