Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для виклику та допиту свідків у кримінальному провадженні стосовно Олексія Цаценка оголошена перерва до 21 березня 2019 року

28 лютого 2019, 15:07

Сьогодні у Дніпровському апеляційному суді було продовжено розгляд кримінального провадження за апеляційним скаргами Олексія Цаценка, його адвокатів та прокурора на вирок Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська від 31.07.2018  стосовно обвинуваченого Цаценко О.В.

У ході судового засідання по даній справі колегія суддів частково задовольнила клопотання прокурора щодо допиту 2-х свідків, експерта, самого обвинуваченого та постановила допитати у наступному судовому засіданні обвинуваченого та свідків. Останні вже були допитані у суді першої інстанції, але дослідити технічні записи їх допиту практично не можливо через занадто низьку якість фіксування. Також, судді задовольнили клопотання обвинуваченого Олексія Цаценка щодо переносу засідання на іншу дату, у зв`язку з відсутністю одного з його захисників сьогодні.

У справі оголошена перерва до 11:00 21 березня 2019 року

Нагадаємо, що суд першої інстанції визнав громадянина Цаценка О.В винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили смерть потерпілого). В результаті ДТП загинув його бізнес-партнер - Лященко С.В. Суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 6 років та 6 місяців позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Обвинувачений продовжує перебувати під вартою.

Про результати розгляду справи буде проінформовано додатково.

 

За повідомленням прес-служби суду