Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено підготовче судове засідання у справі за фактом погрози вбивством працівникам правоохоронного органу

26 лютого 2019, 18:48

До Красноармійського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт за частиною першою статті 345 Кримінального кодексу України стосовно громадянина Ч.

Відповідно до обвинувального акту кримінальне правопорушення скоєне при наступних обставинах:

За повідомленням до чергової частини Покровського ВП ГУ НП 16.02.2019 про вчинення гр-ном Ч. сімейного насильства, черговим відділу направлено за вказаною адресою наряд поліцейських, які прибувши на місце події почали з’ясовувати обставини у зв’язку із якими їх викликано.

Після того, як гр-н Ч., який перебував в стані алкогольного сп’яніння та продовжував поводитись агресивно по відношенню до членів сім’ї, побачив працівників поліції, усвідомлюючи, що протидіє саме працівникам правоохоронного органу, які виконували свої службові обов’язки та були вдягнені у формений одяг працівників поліції, демонструючи явну неповагу до авторитету органів державної влади, словесно погрожуючи співробітникам поліції вбивством, створив реальні підстави побоюватись здійснення цієї погрози, взяв в руку кухонний ніж та не реагуючи на законні вимоги працівника поліції припинити протиправні дії та покласти ніж, кинув у напрямку працівників поліції вищевказаний ніж.

Після чого гр-н Ч. продовжив свій злочинний намір, та знову взяв до обох рук кухонні ножі, та продовжив погрожувати вбивством працівникам поліції, чим перешкодив працівникам правоохоронного органу виконувати свої службові обов’язки та створив реальну загрозу життю та здоров’ю поліцейських. Злочинні дій особи були припинені після здійснення попереджуючих пострілів з додержанням вимог Закону України «Про національну поліцію».

Підготовче судове засідання призначено на 1 квітня 2019 року о 13:00.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 

За повідомленням прес-служби суду