Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ОБСЄ відвідали Вінницький окружний адміністративний суд

26 лютого 2019, 14:48

Нині Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ здійснює місію зі спостереження за президентськими виборами в Україні. 


У межах розгортання місії спостерігачі спілкуються з представниками державних органів, політичних партій, громадськості, ЗМІ та міжнародної спільноти. 


Усе це покликано для того аби здійснити оцінку президентських виборів щодо відповідності міжнародним стандартам.


Сьогодні ж спостерігачі з Канади, Данії, Польщі відвідали ВОАС та поспілкувались із керівником апарату суду Сергієм Климчуком. Міжнародних експертів цікавили тонкощі перебігу виборчого процесу  у  Вінницькому окружному адміністративному суді. 

Сергій Климчук зазначив, що період виборів є надзвичайно відповідальним, тому в цей час у ВОАС затверджено особливий графік роботи, судді ВОАС беруть активну участь у заходах, семінарах тренінгах, котрі спрямовані надати якісні поради щодо виборчого законодавства.

У супроводі керівника апарату суду представники ОБСЄ також оглянули зали судових засідань і висловили бажання подальшої співпраці під час здійснення місії зі спостереження за президентськими виборами 31 березня в Україні.  

 

 

За повідомленням прес-служби суду