Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник Голови Північно-західного апеляційного господарського суду взяв участь у відкритті Міжнародної зимової Школи з прав людини

25 лютого 2019, 17:08

Заступник голови Північно-західного апеляційного господарського суду Олег Тимошенко взяв участь у відкритті спільного проекту Київського університету права НАН України з Батумським державним університетом ім. Ш. Руставелі (Грузія) - першої Міжнародної зимової Школи з прав людини.

Захід проходить на базі Рівненського інституту КУП НАНУ та передбачає тижневий навчальний курс присвячений питанням забезпечення і захисту прав людини в Україні та інших країнах,  міжнародних і європейських стандартів у сфері захисту прав людини, зокрема, Європейської конвенції про захист прав людини і основних свобод та практиці Європейського суду з прав людини,  системи правового захисту прав людини, включаючи міжнародні нормативно-правові акти ООН, законодавство України та інших країн та ряд інших важливих стратегічних питань присвяченим тактикам захисту прав людини.

Лекторами на згаданому заході виступили такі іноземні гості, як Генеральний секретар Європейського Інституту Омбудсмена Джозеф Зігеле (Австрія), професор кафедри конституційного права Болонського університету Лука Меззетті (Італія), професор Батумського державного університету ім.Шота Руставелі (Грузія), Надзвичайний та Повноважений міністр, заступник глави місії Посольства Угорщини в Україні (Угорщина).

 

За повідомленням прес-служби суду