Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ запрошує суддів взяти участь у дистанційному курсі “Права людини та охорона довкілля”

25 лютого 2019, 15:24

Національна школа суддів України запрошує суддів 19 березня–27 квітня 2019 року пройти дистанційний курс для суддів “Права людини та охорона довкілля”, який розроблений Міжнародною благодійною організацією “Екологія–Право–Людина” за підтримки програми USAID ”Нове правосуддя” в рамках проекту “Ефективне правосуддя для захисту довкілля та екологічних прав громадян”.

У підготовці курсу брали участь досвідчені судді та юристи, використовувалася найактуальніша судова практика. Слід наголосити, що це спеціалізований курс. Після його проходження судді отримають практичний інструмент, який суттєво полегшить їхню роботу в ході розгляду справ такої категорії.

У ході проходження дистанційного курсу судді оволодіють новими знаннями й техніками ефективного розгляду справ у сфері охорони довкілля. Слухачі ознайомляться з основними положеннями Конвенції про доступ до інформації, участь громадськості у процесі прийняття рішень і доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля. Судді отримають інструмент для розгляду судових справ щодо захисту довкілля.

Реєстрація на курс тут

 

Джерело