Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Херсонського апеляційного суду привітав суддю у відставці з присвоєнням почесного звання «Заслужений юрист України»

25 лютого 2019, 13:06

22 лютого 2019 року судді та працівники апарату Херсонського апеляційного суду зібралися з чудової нагоди – привітати Бугрименка Володимира Григоровича - суддю апеляційного суду Херсонської області у відставці, з присвоєнням почесного звання «Заслужений юрист України».

 

Протягом 29 років на посаді судді Володимир Григорович своєю повсякденною наполегливою працею, мудрістю, принциповістю, відкритістю та  людяністю заслужив шану та повагу трудового колективу суду та громадськості, будучи взірцем професійності та відданості справі захисту прав і свобод людини.

Професійну діяльність Володимир Григорович  розпочав після закінчення в 1984 році Харківського юридичного інституту ім. Ф.Е. Дзержинського   на посаді слідчого спеціального відділу Білозерського РВВС Херсонської області, де пропрацював 3 роки, а вже в 1987 році Володимира Григоровича було обрано народним суддею Білозерського народного суду,  в 1993 році  - членом Херсонського обласного суду, на базі  якого згідно з Указом Президента України за № 642/2001 від 20.08.2001 року утворено Апеляційний суд Херсонської області.

В 2016 році Володимира Бугрименка  у зв’язку з поданням заяви про відставку було звільнено з посади судді.

За професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у справу здійснення правосуддя у 2005 році Бугрименко Володимир Григорович  був нагороджений «Почесною відзнакою Вищої ради юстиції»; у 2016 році був заохочений відзнакою Державної судової адміністрації України нагрудним знаком «Знак пошани».

    

Тож голова Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко та весь колектив апеляційного суду привітали Володимира Григоровича з нагоди присвоєння почесного звання «Заслужений юрист України», подякували за значний особистий внесок у розбудову правової держави, розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, побажали міцного здоров’я, добробуту та злагоди в родині.

 

Володимир Григорович подякував колективу за теплі привітання, високу оцінку його професійної діяльності та побажав колегам невичерпних сил та життєвої наснаги у нелегкій щоденній праці в ім’я справедливості та законності.

За повідомленням прес-служби суду