Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справи, які розглядатимуться Центральним апеляційним господарським судом з 25 лютого по 1 березня 2019 року, що можуть становити підвищений суспільний інтерес

25 лютого 2019, 11:43

25.02.2019 року

Справа №908/1298/18

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "Запоріжресурпроект"  на рішення господарського суду Запорізької області від 06.11.2018 року у справі за позовом Керівника Запорізької місцевої прокуратури № 1 в інтересах держави в особі Запорізької міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Запоріжресурпроект" про зобов`язання повернути земельну ділянку.

Справа №908/980/17

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю “Грін-Тур-Аг” на рішення Господарського суду Запорізької області від 21.12.2018р. у справі за позовом: Виконуючого обов’язки військового прокурора Південного регіону, в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Державного підприємства Міністерства оборони України “Запорізький автомобільний ремонтний завод” до відповідачів: Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області та Товариства з обмеженою відповідальністю “Грін-Тур-Аг” про визнання недійсним договору оренди та повернення земельної ділянки.

Справа №912/1554/18

за апеляційною скаргою Фермерського господарства "Колос"на рішення Господарського суду Кіровоградської області від 07.11.2018, у справі за позовом  Заступника керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, м.Кропивницький до Фермерського господарства "Колос" про повернення земельної ділянки.

 

26.02.2019 року

Справа № 908/1393/18 

за апеляційною скаргою Селянського (фермерського) господарства "М-Куб" на рішення господарського суду Запорізької області від 14.11.2018 року у справі за позовом керівника Токмацької місцевої прокуратури Запорізької області  в інтересах держави, в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних правовідносинах, - Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області до Селянського (фермерського) господарства М-Куб про  витребування земельних ділянок із незаконного володіння. 

Справа № 912/1672/18

за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" на рішення Господарського суду Кіровоградської області від 06.11.2018  у справі за позовом: Заступника прокурора м. Києва, в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, м. Київ та Міністерства аграрної політики та продовольства України до відповідача-1: Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" до відповідача-2: Злинської сільської ради Кіровоградської області в особі її виконавчого комітету до відповідача-3: Товариства з обмеженою відповідальністю "Мейола Інвест" до відповідача-4: Державного реєстратора прав - Приватного нотаріуса Ірпінського міського нотаріального округу Київської області Копейчикова Івана Володимировича про визнання незаконними та скасування рішення, визнання недійсним свідоцтва про право власності, скасування рішення про державну реєстрацію права власності, визнання права власності за державою.

Справа № 908/1484/17 

за апеляційною скаргою Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Чарівне" на рішення Господарського суду Запорізької області від 28.02.2018р. у справі за позовом Обєднання співвласників багатоквартирного будинку "Чарівне" до: В-1:  Публічного акціонерного товариства Запорізький завод феросплавів В-2:  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-1: Запорізької міської ради про зобов'язання відповідача-1 передати на баланс та в управління багатоквартирний будинок, зобовязання відповідачів виготовити (відновити) за власний рахунок та передати Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Чарівне" технічну документацію.

 

27.02.2019 року

Справа № 908/156/18

за апеляційною скаргою Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області на рішення господарського суду Запорізької   області від 04.09.2018   у справі за позовом Науково-дослідного виробничого центру "Промелектротехпостач" Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організації інвалідів України" до   Відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області та Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області про   стягнення шкоди.

    

28.02.2019 року

Справа 904/710/18 

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю “Ай Темс 08” на рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 21.06.2018р. у справі за позовом Першого заступника керівника Нікопольської місцевої прокуратури Дніпропетровської області  в інтересах держави, м. Нікополь, Дніпропетровської області до відповідача-1 – Марганецької міської ради Дніпропетровської області відповідача-2 – Комунального підприємства “Центр комунальних послуг та комунального майна територіальної громади м. Марганця”, відповідача-3 – Товариства з обмеженою відповідальністю “Ай Темс 08”про зобов’язання вчинити певні дії.

 

За повідомленням прес-служби суду