Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у крадіжці барсетки взяли під варту

25 лютого 2019, 11:32

До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина М., 1962 року народження, громадянина Грузії, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Громадянин М. підозрюється в тому, що 04.02.2019, близько 15:20, перебуваючи біля АЗС «АККОРД» за адресою Одеська область Біляївський район с. Усатове, визначив об’єктом свого злочинного посягання чоловічу барсетку громадянина С.

За допомогою перочинного ножа пошкодив заднє праве колесо автомобіля марки «Мерседес Спрінтер», яка належить громадянину С. Під час аварійної зупинки автомобіля на території АЗС «WOG», що розташована за адресою: Одеська область Біляївський район на автодорозі сполученням «Київ-Одеса» 459км+350м., громадянин М. через передні двері водія автомобілю «Мерседес Спрінтер», скориставшись тим, що власник автомобілю зайнятий заміною колеса проникнув до салону автомобілю та викрав шкіряну барсетку-сумку чорного кольору матеріальної цінності не маюче в якій перебувало: картка «Приват Банку» (на рахунку якої грошові кошти відсутні), посвідчення водія, печатка ФОП, грошові кошти в сумі 4500 Євро, що еквівалентно згідно курсу НБ України на дату вчинення кримінального правопорушення 142 318 гривень 60 копійок, грошові кошти національного банку США в сумі 190 доларів США що еквівалентно згідно курсу НБ України на момент учинення злочину 5 238 гривень 43 копійки, грошові кошти національного банку України в сумі 32 000 гривень, чим причинив матеріальних збитків потерпілому С. на суму 179 556 гривень .

22 лютого 2019 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області при розгляді матеріалів справи, постановив ухвалу про застосування до підозрюваного громадянина М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ОСІ строком на 60 днів, визначивши розмір застави у розмірі 333840грн.

 

За повідомленням прес-служби суду