Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голови судів Хмельниччини опановували навички тайм-менеджменту

22 лютого 2019, 18:18

21-22 лютого у Хмельницькому пройшов тренінг для голів судів області "Управління часом". Його метою було удосконалити навички з управління часом задля ефективного планування роботи суду. Протягом цих днів вершителі правосуддя вивчали практики, які застосовують найбільш ефективні організації та люди. Це дозволить їм збільшити особисту та робочу продуктивність.


З вітальним словом до присутніх звернулась Олександра Баранюк, менеджер з організації заходів Проекту підтримки судової реформи. Вона розповіла про напрям проекту щодо навчання голів судів і закликала присутніх до активної роботи.

 

"Цей курс про управління життям, про цілі і задачі, довгострокові перспективи", - окреслив завдання курсу тренер Віталій Чуба. За його словами на старті всі люди у рівних умовах: у кожного в добі 24 години. Однак, кожен використовує цей час по-різному, відтак усі отримують різний результат.

Другий день тренінгу більше був присвячений практиці. За словами Віталія Чуби лінійне бачення часу і відсутність навичок планування – це риса нашої ментальності. Тому дуже важливо виробляти такі навички, аби більш продуктивно використовувати свої часові і персональні ресурси.

Головний елемент в системі сучасного планування часу – це планування тижня. Тож  у другий день судді практикувались у складанні таких планів.

Одна із вправ була присвячена обміну найкращим досвідом у плануванні розкладу судових засідань, адже  це дозволяє більш ефективно організувати здійснення правосуддя.

За повідомленням прес-служби суду