Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, підозрюваній у вбивстві батька

22 лютого 2019, 15:29

21.02.2019 Красноармійським міськрайонним судом Донецької області розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Покровського ВП ГУ НП в Донецькій області, погоджене з прокурором Красноармійської місцевої прокуратури,  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно гр-на Х., який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, та стосовно якого ЗМІ було висвітлено події, що мали місце у с. Юріївка Покровського району 21 лютого 2019 року (http://orbita.dn.ua/u-pokrovskomu-rajoni-sin-vbiv-batka-nizhkoyu-tabureta.html).

Під час розгляду вказаного клопотання слідчий та прокурор наполягали на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваний та його захисник не заперечували проти обрання такого запобіжного заходу.

Врахувавши ризики, передбачені статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя Красноармійського міськрайонного суду Донецької області постановив ухвалу, якою застосовано до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 59 днів.

 

 

За повідомленням прес-служби суду