Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Широківському районному суді Дніпропетровської області проведено навчання з питань організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій

22 лютого 2019, 15:25

 

22.02.2019 на виконання наказу Державної судової адміністрації України працівниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області спільно з працівником Широківського ВП КВП ГУ НП в Дніпропетровській області проведено в Широківському районному суду Дніпропетровської області навчання з питань реагування на надзвичайні ситуації, організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій для працівників суду.

Захід організовано т.в.о. начальника 61 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСУ з НС у Дніпропетровській області Хомуліним Євгеном

Провідний інспектор ГУ ДСУ з НС у Дніпропетровській області Малишко Олена ознайомила присутніх із пожежною ситуацією у Широківському районі Дніпропетровської області за період 2017- початок 2019 років, після чого зупинилась на  питанні протипожежної безпеки, правилах пожежної безпеки,  евакуаційних заходах під час пожежі, а також продемонстровано, як привести в дію порошковий вогнегасник.

Інспектор Широківського ВП КВП ГУ НП в Дніпропетровській області Суббота Сергій розповів, що таке «вибухонебезпечні предмети», про заходи, яких необхідно дотримуватися при виявленні вибухонебезпечних предметів.

На кінець заходу була змодельована пожежа в умовах максимально наближеної до реальних подій та продемонстровано комплекс організаційних та практичних дій з ліквідації умовної пожежі.

В.о. голови суду Леонідова Олена, заступник керівника апарату суду Лила  Євген висловили подяку працівникам Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області та працівнику Широківського ВП КВП ГУ НП в Дніпропетровській області.

Проведення таких заходів допоможе уникненню паніки, швидко зорієнтуватися у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій різного типу,  метою яких є зберегти найголовнішу цінність – людське життя. Навчання  було дуже цікаве, змістовне та повчальне.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду