Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як стягнути аліменти та виконати судове рішення? - Суд запрошує громадян на тематичну зустріч

21 лютого 2019, 10:16

Шановні громадяни-відвідувачі суду! 2 березня 2019 року запрошуємо до суду на  зустріч в рамках проекту «Вас чекають в суді».

Тема для обговорення є актуальною та досить болючою на сьогодні: «Як стягнути аліменти та виконати судове рішення».

Для прикладу, в 2018 році у Зарічному районному суді м. Суми розлянуто 233 цивільні справи про стягнення аліментів та видано 15 судових наказів.

У зустрічі прийматимуть участь судді-спікери Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова та Ганна Кривцова, адвокат Семен Стадник та заступник начальника управління Державної виконавчої служби Марина Рудь.

Долучаються до співпраці у даному проекті і працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області шляхом надання юридичних консультацій громадянам.

Нагадуємо, що метою таких зустрічей є підвищення рівня правової обізнаності громадян, у тому числі про суд та про новації, що впроваджуються в судах. Один раз на місяць, у вихідний день, Ви зможете прийти до суду та отримати від працівників суду, і не тільки, інформацію про суд та судові процедури.

Ми чекаємо вас в суді 2 березня 2019 року о 12:00 на 1 поверсі Зарічного районного суду м. Суми в залі судового засідання №100 (прибудова).

Не забувайте, якщо Ви маєте змогу і бажання приймати участь у подальших зустрічах, якщо у Вас є цікаві та актуальні теми для обговорення – надсилайте їх на нашу електронну адресу: stat@zr.su.court.gov.ua. Будемо вдячні також за конструктивні пропозиції щодо покращення нашої подальшої роботи в рамках проекту.

За повідомленням прес-служби суду