Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту жінку, яка підозрюється у вбивстві далекобійника з Туреччини

18 лютого 2019, 15:05

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою  жінці, 1995 року народження, яка підозрюється  у  вчиненні злочину, передбаченого  частиною першою статті115 Кримінального кодексу України ( умисне вбивство).

Так, жінка  підозрюються в тому, що 15 лютого 2019 року близько півночі перебувала  із далекобійником – громадянином Республіки Турція в салоні  його вантажного автомобіля на одній зі стоянок в м. Дунаївці.  Між водієм та жінкою в салоні автомобіля виник конфлікт, під час якого жінка вхопила ніж та нанесла чоловіку не менше семи ударів в життєво – важливі органи живота та голови.  Від отриманих травм  чоловік помер на місці події.

 

Обираючи запобіжний захід, суд не взяв до уваги те, що жінка має постійне місце проживання, на утриманні неповнолітню дитину, та інвалідність третьої групи, адже по справі не встановлені та не допитані усі свідки, речові докази не всі досліджені, можливо і не віднайдені. Підозрювана не має постійного джерела доходу та  підозрюється у  вчиненні особливо тяжкого  злочину.

 

Санкція частини першої статті 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15  років.

 

За повідомленням прес-служби суду