Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, яка підозрюється у незаконному придбанні, переміщенні та зберіганні бойових припасів

12 лютого 2019, 14:47

  12 лютого 2019 року слідчим суддею Борівського  районного суду Харківської області оголошено  повний  текс ухвали суду  про обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою,  стосовно молодого чоловіка, який підозрюється у незаконному придбанні, зберіганні  та носінні бойових припасів, без передбаченого законом дозволу.

  11 лютого  2019 року до Борівського  районного суду Харківської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Борівського відділення поліції Ізюмського ГУНП в Харківській області про застосування до особи, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України - незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

   Цього ж дня слідчим суддею клопотання було розглянуто та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Харківському слідчому  ізоляторі строком  60 днів  протягом яких будуть проводитися слідчі (розшукові) дії в межах строків досудового розслідування.

  Наразі відомо, що в ході проведення обшуку, на підставі ухвали слідчого судді Борівського районного суду Харківської області в домоволодінні, що винаймає гр. «М»  за адресою:  смт. Борова Харківської області, було виявлено та вилучено значну кількість бойових припасів та вогнепальної зброї.

 

 

За повідомленням прес-служби суду