Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як діяти, якщо ваша дитина - учасник чи жертва булінгу, - обговорювали у Старобільському райсуді Луганської області

12 лютого 2019, 12:22

12 лютого 2019 року в приміщенні Старобільського районного суду Луганської області відбулась зустріч з представником Старобільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» за підтримки МФ «Відродження» та за сприяння Національної поліції України, який орієнтований на дітей та їх батьків.

Булінг  – це агресивна і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском та є гострою проблемою сучасності.

В рамках кампанії #CтопБулінг розроблено інформаційні матеріали, з яких можна дізнатися, які види булінгу існують та як діяти в ситуації, якщо ви стали свідком булінгу. В них також міститься інформація для батьків, чиї діти стали жертвами цькування або ж самі вчиняють насилля щодо інших дітей.

Виховання молодого покоління – це невід’ємна складова правопросвітництва. І дуже важливо, щоб діти усвідомлювали своє право бути захищеними і знали, як діяти у разі посягання на їхню честь та свободу.

Представник Старобільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області проінформувала та вручила працівникам апарату інформаційні матеріали, які розроблено в рамках кампанії #CтопБулінг. З брошур можна дізнатися які види булінгу існують та як діяти в ситуації, якщо ви стали свідком булінгу. В них також міститься інформація для батьків, чиї діти стали жертвами цькування або ж самі вчиняють насилля щодо інших дітей.

Фото-Форпост

За повідомленням прес-служби суду